21 september 2016

Nederlandse Boeken

God_realization_DUTCH-front-cover1Dit boek bevat de Goddelijke woorden van Heer Sathya Sai Baba over de aard van Waarheid en Godrealisatie.

 

 

 

 

 

 

 

Openen


Lightbody__cover-dutch-optCatherine Kapahi is opnieuw de grote eer gegund om met Bhagavan Sri Sathya Sai Baba te channelen [Klik op de afbeelding voor meer]

 

 

 

 

 

 

 

Openen


Lightbodycover_front-193x300Deze 63 essays zijn de woorden die met intense Liefde zijn gesproken door Sri Sathya Sai Baba.

 

 

 

 

 

 

 

Openen


Lichtlichaam 3De Alwetende en Alomtegenwoordige Satguru en God, Sathya Sai Baba, wenst Zijn toegewijden die vurig zoeken naar Zelfrealisatie en bevrijding met Hem te vertellen over veel meer wegen om te zien, te genieten en met Hem te verenigen in het hart.

 

 

 

 

Openen


Lightbody_4_dutch_webSatguru en God, Bhagavan Sri Sathya Sai Baba wenst in dit boek Zijn toegewijden te vertellen over de methoden die Hij gebruikt om hen te leiden vanuit het hart naar Zelfrealisatie en bevrijding met Hem.

 

 

 

 

 

 

Openen


Lightbody_5_dutch_webGod en Satguru, Bhagavan Sri Sathya Sai Baba, De Heer van miljoenen volgelingen over de hele wereld, heeft 108 essay’s gegeven om alle mensen te helpen met God in het hart samen te smelten, voor hun Zelfrealisatie, dat alleen bereikt kan worden op aarde tijdens het leven in een menselijk, fysiek lichaam en nergens anders.

 

 

 

 

 

Openen


Lightbody_6_dutch_webSri Sathya Sai Baba heeft in dit zesde boek van de Lichtlichaam serie meer dan 50 manieren aan Zijn toegewijden gegeven om andere mensen te helpen.

 

 

 

 

 

 

Openen


Metatron_front2-193x300Aartsengel Metatron is de belangrijkste van alle aartsengelen ten dienste van de hiërarchie en het plan van evolutie voor de planeet aarde. Hij is verantwoordelijk voor het creëren van kristallijne merkabas of lichtlichamen voor de mens. In de afgelopen millennia zijn menselijke lichtlichamen beschadigd en overbelast met negatieve energieën , entiteiten en conditionering . De meeste merkabas bewegen nauwelijks met als gevolg dat de mens niet in staat is om te stijgen naar de prachtige staat van Christus bewustzijn en hoger, zoals oorspronkelijk bedoeld is. Aartsengel Metatron beschrijft in eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen woorden de structuur van het menselijk lichtlichaam en het ascentieproces voor mensen dat hen godsrealisatie en manifestatie zal geven.

 

Openen